Perfume yang best-best….

Perfume memang umumnya terbahagi kepada 4 kategori. Tapi bagi diri hijauolive sendiri, biasanya hijauolive kategorikan ikut kategori sendiri – sweet, fresh, sexy

Perfume yang sweet ni semestinya yang bau dia macam fruity atau flowery sket. Biasanya botol perfume sweet ni pun warna dia sweet macam pink then ada riben comel-comel gitu. Tengokla macam botol Versace Bright Crystal tu, botol dia color pink bau pun sweet sangat…

Perfume yang fresh bau dia bagi hijauolive macam bau segar, tak manis sangat dan feel carefree je…hijauolive cukup suka bau segar macam Elizabeth Arden Mediterranean, Romance by Ralph Lauren pun bau segar gak, Armani Code, Omnia Crystalline by Bvlgari . Kalau perfume lelaki semestinya D&G Light Blue.

Perfume yang sexy yang bau vanilla, oriental dan bau misteri gitu. Contoh macam Idole by Armani, Sensous by Estee Lauder yang ni memang my favourite jugak bau dia makin sedap selepas second notes tu, semestinyala jugak one of my favourite Alien by Thierry Mugler.¬† Satu lagi yang best ialah Caroline Herera 212 Sexy bau dia sangat-sangat best…

Kat atas tu botol pink Bvlgari Rose Essentielle dan botol purple tu Alien Thierry Mugler

Crystal Bi-es Parfum [ murah tapi wangi, so sweet], Sensous, Paris Hilton [ Paris Hilton 1st perfume ]

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s