Best ke tempat-tempat ni?????

Tajuk pos aku ni merupakan luahan rasa aku, apa yang aku asyik fikirkan…sebab tempat-tempat ni INSYAALLAH akan kukunjungi tahun ni…

1. HO CHI MINH CITY, VIETNAM

Imej

Tiket aku dah confrim tarikh dan masanya pada 4 Jun 2012 ni…balik 8 Jun 2012…pergi berlima. Dulu aku pernah niat nak ke Vietnam ni ( ke Hanoi sebenarnya), nda sangka mo jadi jugak la…moga-moga kami berlima selamat di sana…sebenarnya aku kurang excited ni, hehehhe tapi pegi aja la…harap2 best…

2. HONG KONG

Imej

Tiket pergi aku dah beli pada 27 September 2012 ni…harga promo punya pasal, aku grab ja dgn tak pikir2…mo pigi sama sapa, aku terpaksa pi solo la ni…erm…tetiba ada member berminat mo join…INSYAALLAH jadi la kot ni…tp tiket balik lum beli…hehhehe yang ni aku excited betul, terbayang2 Disneyland ngan segala kedai2 perfume, Fa Yuen Street tu…wah…hopefully jadi dan kami berdua selamat meredah HK sendiri-sendiri…

3. SOUTH KOREA (SEOUL & JEJU)

Imej

yang ni, tiket segala apa belom beli…mulanya mo pi secara backpack tapi tiket belum beli dan sehingga saat ni, aku gagal ‘menangkap’ harga murah. Mungkin khidmat TA terpaksa digunakan, ikut pakejla jawabnya…ahhhh!!!! nda bestnya. Aku berangan mo stay di salah satu guest house jenis hanbok tu…dan skip segala kilang ginseng n jade tu…nda apalah…yang penting Jeju ada dalam initerary nanti…sekarang aku tengah sibuk/menyibukkan diri mengintai pakej terbaik untuk pigi bulan 11  nanti. Autumn time babe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s