Rumah Terbalik, Kg Telibong, Tamparuli

Asalnya aku drive ikut dari KK ikut Jalan Sulaman…entah napa aku mcm nda konfiden ja lalu jalan tu…lepas Restoran Gayang tu aku pi pusing balik KK. Nda ka bengongnya aku tu…

Dari KK, aku decided ikut jalan lama la…yang jalan ni aku ngam dan biasa…hehhe. Dari bulatan Tuaran/Ranau tu nda jauh sudah Rumah Terbalik ni, dalam 10 minit ja, so dari KK dalam 20 minitla juga..Dari bulatan tu, nda bulih laju-laju, bawak slow sebab mo tengok-tengok signboard Rumah Terbalik tu takut kelimpasan…sign boardnya The Upside and Down House…dari luar lagi udah nampak banyak kereta yang parking..

Aku parking ngam2 depan kereta kancil yang terbalik tu…hehhehe Kancil bertemu Kancil…

Bayaran masuk RM10 utk orang dewasa, kanak2 RM5. Aku rasa pegi hari Ahad memang nda sesuwai…banyak orang..

Rumah Terbalik bahagian depan

pandangan dari sisi…sori ada paha amoi…hehhe sila jgn fokus yg tu…

bahagian belakang…ada ampaian baju, basikal….

my niece tgh sebok ambek gambar

Mug dan fridge magnet yg kami beli…key chain dah habis…mentang-mentangla Datuk Masidi baru rasmi hari Jumaat tu…cepat ja abis…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s