Coach ( Factory atau Butik )

Sejak jadi peminat beg atau tepatnya Coach ni, aku rajin menjelajah dari satu blog ke satu blog mencari tawaran harga paling murah dan sesuai. Aku juga cuba membaca tips-tips terutama cara mengenal pasti Coach original atau fake.

Coach ni pun sebenarnya ada Coach factory…di sini barangan Coach diperbuat di kilang-kilang yang terletak di luar US, cthnya China dan Vietnam. Harga di butik Coach Factory lebih murah malah design pun tak sama, cuma (menurut yg aku baca) ada juga design dari Butik Coach dihantar ke butik Coach Factory, mungkin design yang tak laku la..

berdasarkan satu blog tu, kononnya kat US nun, customer Coach Factory Outlet ni rata2 memang muka Asian. Semua nak berbeg berjenama, tak kira tua muda, kata si penulis blog brand talk.com tu yg pastinya mesti seorang Caucasian..

Okey…tapi kesimpulannya, barangan dari Coach Boutique atau Coach Factory Outlet datang dari syarikat yg sama, dua2 ori cuma dari CFO dikatakan kualitinya kureengg sikit…biasalah hasil kilang bukan handmade kan…

Bagi aku tak kira la Coach Boutique ke atau CFO, janji Coach, janji design lawa. Serius, bagiku beg2 dari CFO tu design dan warna lebih menarik hatiku…tilik dan belek juga beg2 kat Coach.com tu tapi berkenan juga beg2 dari CFO tu. Lebih penting, harganya pun mampu milik

Tepuk dada tanya selera…

4 thoughts on “Coach ( Factory atau Butik )

  1. Tks for sharing…I recently purchase online directly from US..which the price a bit cheaper from boutique…everybody doubt about its authenticity. ..now I know why…
    Really appreciate! !!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s