Belian online 2012

Dah start minggu cuti sekolah kan..aku dah mula bosan walaupun keja masih belambak…

Entry kali ni aku nak mengimbas balik hasil tangkapan aku secara online. Tahun ni memang agak banyak aku beli secara atas talian ni. Sebelum2 ni memang aku byk membeli online tapi tahun ni byk terlebih suda.

Beg :
This year I started to buy handbag online…kira punya kira semuanya ada 5…well, member lain pun lebih kurang sama gak…penyakit ni boleh berjangkit, bahaya!

ni antaranya:


beg-beg ni beli drp sara.com.my ( preorder ), begcanteq ( 2 kali, klu yg preorder memang makan masa sebulan gak), 9414 Us Shopping (dia takde blog tapi bole buka page dia kat FB)…blog2 ni memang ok, brg diyakini ori, sampai ikut waktu yg dijanjikan…memang x menyesal beli drp they all ni…klu beg preorder byr 2x…itu biasa..lagi satu prihatinla tentang SALES…kalau beli masa CFO memang berbaloi..

Tudung:
-tudung semua beli kat http://www.aidijuma.com je..aku memang nak hidupkn kembali tudung bawal, taknak dah pakai tudung 3 saat tu…bkn apa, muka aku tak sesuwai…jd nampak tua. Tahun ni je beli 6 helai tudung dari datin Juma nyer website.Beli kat blog ni memang aku puas ati, dalam masa 2-3 hari dah sampai. Harga pun ok.

Kain:
-Kain pasang beli kat hamidah.blogpsot jenis kain bersulam, kat mmly.com pun beli kain sulam gak…kain ni setakat tahun ni beli online 4 pasang je…rasanya 2012 tobat da..taknak beli kain online lagi…biasa warnanya agak lari drp yg sebenar. cth, kain tu kaler hotpink dlm gambar bila sampai pinknya nampak lusuh or soft sket…but so far pemilik2 blog yg kat atas tu ok, tak tipu, kain akan sampai dgn cepat..

setakat tu je la benda2 yg aku selalu beli online. Dulu beli perfume online gak, tp sekarang beli kat kaunter je.Rasanya beli kat kaunter byk kelebihan lagi. Mcm2 sampel perfume baru kita boleh dpt…dgn syrt kena ramah ngan salesgirl tu.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s