Bila tension melanda….uhuhuh

Sindrom lewat tidur atau kurang tidur memang tak bagus untuk kecantikan…especially kulit. Arghh….akhir-akhir ni aku asyik lewat tidur je…bukannya sebab benda yang berfaedah pun…tapi gara-gara Kdrama kegemaran, tak nak terlepas satu episode pun, atau melayari dunia maya ni sampai terleka…

Peliss….semuanya silap sendiri….kesan buruk timbul sangat jelas dan nyata kat muka …timbul jerawat halus…arghh tensionnya….pastu badan aku macam dipam-pam sejak cuti ni…kena lagi musim durian dan lalit ….setiap hari membedal durian…pagi-pagi pun makan durian…petang malam apatah lagi….nasib baik durian merah + oren….kurang kolestrol dan power…

Sekarang aku tengah consider nak ambik Cranberry Collagen 500mg yang baru kat pasaran 4 bulan + susu alpha lipid …menci tengok lengan besarr aku ni….sangatla buruk kalau pakai  cardigan….Fellina inchloss pun gagal membantu tau…

Lepas aku ambik dua produk kat atas tu dalam ¾ bulan, review akan menyusul…harap sangat benda ni menjadi…dan aku kena belajar-belajar banyak minum air kosong which is hard for me…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s