Natural Pack… RM5

Menarik bukan kalau semua barangan RM5.00 tak kira besarrr atau kecik….

Mana lagi kalau bukan…(ala-ala Neelofa plak daa….)

DAISO!!!!….kedai Jepun ni banyak je kat Malaysia ni. Barangan dalam kedai ni semua RM5. Tak kira kecik tak kira besarr…semuanya sama…kadang rasa cam tak bebaloi sangat kalau beli benda kecik tapi kalau beli benda yang besarr sket terasa kemurahannya…

P1000611Tu dia hasil tangkapan terbaru kat Daiso…semua ni mask…untuk hidung tuk muka…just RM5 each wokey…

Mask ni semua jenis peel off yang aku suka sangat…kalau mask wash off kurang suka…malas nak gi bathroom…mask nii just tarik je…then bersihkan sisa-sisa tu…

…now ni tengah pakai natural pack tiub kaler putih, kat belakang tiub “made in korea“…okey, mask ni sangat cair, kaler hitam macam ink sotong, rasa sejuk je kat muka ni…lepas 15 minit dah kering…bau ok, tak terasa menarik kulit sangat….lepas peel off nampak white head melekat kat mask tu…semestinya muka rasa bersih pas pakai mask ni…

boleh digunakan 2X seminggu je…not more…aku nak guna 3 X seminggu gak…degilnya! Hehehe..muka aku jenis oily tambah lagi pas pakai segala foundation, bb krim perlu mask dengan rajinnya…

bahan utama “natural ingredient from oak tree”…

two thumbs up**

 

2 thoughts on “Natural Pack… RM5

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s