selamat datang 2013

Dah dua hari 2013 rupanya…cepatnya masa….

Aku masih terkontang-kanting takde ketentuan kerja. Hari ni pon dok bosann semacam..

2012 dah berlalu…2013 ni perlu dilalui juga…tak banyak harapan, impian dan azam …tak macam 2012 dulu. alhamdulillah rasanya 2012 tahun yang baik untuk aku. Banyak perkara yang diingini tercapai..

Tahun ni aku cuma nak jaga diet aku, bukannya nak kurus sangat…tapi nak sihat. Nak kulit lebih flawless dan sihat…nak kekalkan persahabatan dengan rakan-rakan. Nak mendirikan rumah tangga dengan insan yang tercinta. Nak menyesuaikan diri di tempat baru dengan sebaik-baiknya…

Itu yg nak dicapai, yg nak dikurang pon ada…cth kurangkan layan blog2 jualan online…, kurangkan beli benda-benda yg tak penting,  kurangkan buang masa drp buat kerja….kurangkan aktif di FB a.k.a muka buku…dah seminggu tak update status dan tak share link pon dlm FB…pencapaian awal….

P1000493

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s