Cabar diri …. 6 bulan untuk kulit sihat, bersih dan cantik

Masa untuk mencabar diri sendiri….aku ada target untuk 6 bulan akan datang. Misinya untuk dapatkan kulit yang bersih, sihat dan cantik…healthy, clean, and glowing skin…

aku tahu kulit secantik Song Hye Ko agak mustahil untuk kuperoleh dalam usia 3 series aku ni..

images

Salah satu caranya, aku akan gunakan 3 step setiap hari….i will update after 3 months…and more update after 6 months

Advertisements

My first perfume for 2013

Dah lama aku tak beli perfume, last sekali masa ke Hong Kong bulan Nov yg lepas. Beli botol besar sampai 3 botol, so lambat abis. Bila dah abis sebotol, baru bercadang Nak beli lagi.

Edp My Glow by JLo tu dah tinggal 10%, so aku rasa dah tiba masa utk beli sebotol lagi. Baru2 ni aku jalan2 ke Bali, mcm biasa aku takla banyak membeli sgt, dan aku suka beli wangian setiapkali travel, as a reward for myself, yg dah penat bekerja Dan stress.

So, ni la hasil tangkapan terkini. Super hepi akhirnya dapat gak beli perfume Channel wpon eau de toilette je, bila aku goncang2 buihnya takde, so maknanya ori, I am so happy….

So ni perfume pertama aku utk tahun Ni, 2013

20130602-182720.jpg
Channel Chance Eau Tendre 50ml… Bau soft sweet….