My first perfume for 2013

Dah lama aku tak beli perfume, last sekali masa ke Hong Kong bulan Nov yg lepas. Beli botol besar sampai 3 botol, so lambat abis. Bila dah abis sebotol, baru bercadang Nak beli lagi.

Edp My Glow by JLo tu dah tinggal 10%, so aku rasa dah tiba masa utk beli sebotol lagi. Baru2 ni aku jalan2 ke Bali, mcm biasa aku takla banyak membeli sgt, dan aku suka beli wangian setiapkali travel, as a reward for myself, yg dah penat bekerja Dan stress.

So, ni la hasil tangkapan terkini. Super hepi akhirnya dapat gak beli perfume Channel wpon eau de toilette je, bila aku goncang2 buihnya takde, so maknanya ori, I am so happy….

So ni perfume pertama aku utk tahun Ni, 2013

20130602-182720.jpg
Channel Chance Eau Tendre 50ml… Bau soft sweet….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s